maanantai 9. lokakuuta 2017

Ritari Omenan ongelmat


Alkukevennys: anna marsu miehelle hetkeksi syliin, niin se on syöttämisen sijaan tehnyt marsulle omenasta kypärän ja kutsuu sitä nyt Ritariksi. :'D Siis oikeesti, olin pois ehkä 3 minuuttia ja tämä näky odotti olohuoneessa. Naurattaa. Eliot miettii, mihin helvettiin se herkku katosi.

Käytiin tänään Ritari Omenan kanssa lääkärissä. Kastraatiohaavat olivat turvonneet ja marsu aavistuksen vaisuhko. Pikareissu Arkkiin, saatiin antibiootit ja kipulääkettä mukaan. Toivottavasti ei jouduta kivespaisekierteeseen; ne kun ovat ikävä kyllä juuri kastroitujen marsujen tyypillinen vaiva.

Paino on myös aavistuksen pudonnut, mutta siitä en vielä olisi kovin huolissaan. Eliot on ollut aika pulskassa kunnossa (ennen leikkausta 1125 grammaa) ja nyt painoa on 1050 grammaa. Nyt seuraillaan ja tarvittaessa tukiruokitaan. En tiedä, miten tuo paino on pudonnut, kun ruoka maistuu edelleen oikein hyvin. Tälläkin hetkellä kuuluu tasainen heinän rouskutus taustalla. :)

Peukut pystyyn!

2 kommenttia:

  1. Ei ole Eliot perinyt emänsä Gaian kurveja, Gaian normaalipaino on 1250-1300g luokkaa, vaikka vaihdettiin pellettikin kevyempään/terveellisempään versioon. :'D Kauhis taitaa olla Eliotin kanssa samankaltaista kokoluokkaa, 1100g suunnilleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, Gaia on aika tankki :'D Mun mielestä Eliotille sellainen ns. luonnollinen paino on tuo reilu ~1100 grammaa. Nyt on vähän luihu 1050 gramman painossa.

      Poista