perjantai 30. kesäkuuta 2017

Terkkuja!

Moi,

me ollaan muutettu! No siis niinpä, taas. Mulla on ollut viimeisen 8-9 vuoden ajan sellainen muutto kerran vuodessa -perinne. Milloin opiskelupaikan perässä, milloin edullisemman vuokran tai paremman sijainnin toivossa, milloin miehen mukana. Noh, tässä sitä ollaan ja oli sen verran helvetillinen muutto, että toivottavasti ei tarvi hetkeen liikahtaa mihinkään - ja sais samalla tuon paskamaisen perinteenkin vaihdettua johonkin toiseen, inhimillisempään (vaikka sellaiseen EN MUUTA ENÄÄ IKINÄ -juttuun, siltä tällä hetkellä tuntuu).

Tässä muutossa populaatio kasvoi yhdellä ihmisen tapaisella - ja hei saatoitte arvata, että blogin yläpalkkiin ilmestynee lähipäivinä myös eräs nelijalkainen, nimittäin pölypää beagle nimeltä Doris. Asunnossa tilaa riittää, joten Sörnäisten eläintarhassa kaikki hyvin.

Kaikki on vielä hyvin kesken, joten kuvia ei heru hetkeen. Marsut asuvat eteisessä, väliaikaisesti 120-senttisessä perushärpäkkeessä, mutta siihen on tulossa muutos. Pupun tukikohta löytyy tuttuun tapaan kylppäristä, jossa sillä on hiekkalaatikko ja ruokapiste. Asumuksen koko kasvoi ainakin triplaten (iso kylppäri <3), joten siellä voi hyvällä omatunnolla Totoa pitää öisin ja työpäivien ajan. Vapaana hän jaloittelee aina kun ollaan kotosalla.

Tylsää meillä ei ainakaan tule. Tervetuloa kylään!


           Rosa + miljoona tassua


2 kommenttia:

  1. Iik, kuulostaa ihanalta tuo isompi asunto! Onnea kovasti uuteen kotiin ja terkkuja Eliotille! <3

    VastaaPoista